Wish to Plan
 
Printable planners voor mama's


・ Het gezicht achter 'Wish to Plan' ・


Hoi... Mijn naam is Jodie.
Ik ben inmiddels 39 jaar, mama van 2 lieve kindjes van 7 en 4 en zelfstandig onderneemster, ook wel Momboss... 

Wanneer ik dit typ zie ik dat ik 12 jaar geleden voor het eerst een concept typte voor een eigen onderneming. 'Angels & Elephants'. Een super fijne shop waar voldoende animo voor was, maar waar praktisch gezien geen geld in te verdienen viel. Mijn volgende concept was voor een eigen Design Studio. Een goed idee gezien mijn achtergrond, maar ook een idee dat mij een naar gevoel in mijn onderbuik gaf. Het werken voor opdrachtgevers en mogelijk bergen kritiek ontvangen op mijn eigen creaties, daarvoor ben ik absoluut niet in de wieg gelegd. Ik sta liever achter de schermen, doe mijn ding en doe dat goed, maar wel op mijn manier en met liefde. 

Een naar gevoel in mijn onderbuik is inmiddels gewoon een 'Nee, dit past niet bij mij.' Punt.


Op dit moment ben ik druk bezig mijn leven opnieuw vorm te geven. Na altijd in loondienst te hebben gewerkt ben ik sinds 3 jaar volledig zelfstandig met mijn webshop www.zilverdraakje.com. De afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat voor mijn kiezen gekregen. Onze zoon die vaak ziek was/is, veel stress, mijn angststoornis, depressies, Corona... En als finishing touch natuurlijk het Chronisch Vermoeidheids Syndroom waar ik al van kleins af aan mee probeer te leven... Dit heeft een grote stempel gedrukt op mij en mijn leven en natuurlijk ook op het gezin en mijn werk.

Werken in loondienst is om deze redenen voor mij geen optie. Wellicht weer in de toekomst, maar ook thuis zitten enkel als huismoeder is voor mij een 'No-go'. Ik ben creatief en ondernemend, ik wil creëren, laten zien, helpen, ontplooien en er zijn. Ik wil iets bijdragen voor anderen...

De laatste jaren was ik enkel mama en 'Zilverdraakje'.

De komende jaren wil ik ook weer Jodie worden. De mama van 2 prachtige, gelukkige kinderen, de vrouw van een hardwerkende man, maar wel met eigen creativiteit, liefde en ambities. De oprichtster van 2 liefdevolle bedrijven. Ik wil er zijn voor de mensen, de mama's die ook wat extra balans in hun leven kunnen gebruiken.

・ Het verhaal achter 'Wish to Plan' ・

Van jongs af aan houd ik al van creatief bezig zijn, tekenen, schilderen, ontwerpen en bezig zijn met stof en draad. 

Wanneer ik op zoek ben naar rust in mijn hoofd zoek ik nog steeds vaak mijn toevlucht in tekenen, plannen, mindmaps maken en haken. 

Creatief bezig zijn met het organiseren van mijn leven is iets dat dicht samenhangt met mijn passie. Een leven met kinderen valt namelijk niet te plannen. Je moet zo flexibel zijn als een elastiekje en open staan voor hobbels op de weg. Deze op een creatieve manier weten om te buigen naar een bepaalde structuur. 

Go with the flow. Go with their flow. And be happy on the way.

Als moeder kan het soms erg lastig zijn om je weg te vinden in het hectische gezinsleven. Soms kan het zelfs jaren duren voor je een bepaalde Flow hebt gevonden en ben je jezelf (en soms je gezin) al op meerdere momenten kwijtgeraakt in de 'storm'.

Mijn slogan is altijd al geweest 'Rust, Reinheid en Regelmaat'. 

Als je jezelf dreigt te verliezen of even niet meer weet hoe het moet, ga dan altijd terug naar je basis. Jouw fundering. En ga vanuit daar bouwen. Bouwen aan de geüpgradede versie van jezelf. Want met kinderen verandert alles constant. Daarbij ben je op een leeftijd dat er bij je familie en vrienden, bij iedereen om je heen ook heel veel verandert. En dat is goed, heel goed zelfs. Maar zorg altijd dat je weer terug kan vallen op jouw basis. 

Als het enorm heeft gestormd, ga dan terug naar dat sprankje dat er altijd was, altijd is en er altijd zal zijn.

Om jou te helpen bouwen, bewegen en vertrouwen vanuit jouw eigen sprankje heb ik verschillende digitale downloads/printables ontwikkeld die de weg voor jou weer helder kunnen maken. Die je kunnen helpen op verschillende levels van jouw leven. Die overzicht kunnen bieden, een houvast of juist gemak.

Jouw grootste wens is inmiddels uitgekomen. Nu is het tijd voor een plan!

'Wish to Plan'
by Zilverdraakje
Jodie Grootswagers-Heijmans


Jodie is het creatieve brein achter 'Wish to Plan' en 'Zilverdraakje'. Met haar man en kleine schatjes (Zoë - 2016 en later ook Thijn - 2019) aan haar zijde heeft ze 'Wish to Plan' en 'Zilverdraakje' eigenhandig van de grond af aan opgebouwd tot 2 heerlijk bloeiende webshops. Ze geniet van haar leven als momboss, is leergierig, creatief en mombitious en houdt ervan om anderen zo nu en dan te verrassen met een extra beetje liefde in het drukke momlife bestaan.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram